Читај ми!

Нека сила буде са нама 

У Београдској хроници погледајте: 

Каква је атмосфера у Чачку након експлозије у фабрици Слобода. Шта је на лицу места затекао Сектор за ванредне ситуације МУП-а Србије? Са лица места у студију Београдске хронике начелник сектора Лука Чаушић. 

Сваки сплав мора да има морнара, јесте ли га видели некад у Београду?  Након вести да је један београдски сплав почео да тоне усред концерта, одлучили смо да са инспекторима обиђемо реку и сплавове. Шта би сваки сплав у теорији и по закону требало да има, а шта стварно има у пракси?

За месец дана требало би да почне примена новог Правилника за технички преглед аутомобила. Шта морате да знате пре него што кренете у авантуру регистрације свог возила?

У једној не тако удаљеној од Београда галаксији, на југу земље Србије, званој град Ниш, сила се пре неколико година пробудила. Гости Београдске хронике су Нишки џедаји, Милош Антић, оснивач Џедајског покрета и Марија Првуловић Младеновић, маркетинг менаджер покрета, који се баве хуманитарним радом.

Уредник и водитељ Ана Манојловић. 

Београдска хроника Београдска хроника

Аутор:
РТС

Београдска хроника увек на страни грађана. Репортери на лицу места, актуелне теме, важни догађаји, ексклузивни гости. [ детаљније ]