Читај ми!

Филм

Ајвар - ТВ премијера

Након огромног успеха који је забележио у биоскопима (погледало га је преко 30.000 гледалаца), око 40 фестивала на којима је приказан и преко 10 награда које је освојио, филм "Ајвар" премијерно стиже и на мале екране, на Први програм РТС-а! (2019)

Гледаоци ће имати ексклузивну прилику да погледају ову снажну мелодраму, о двоје људи чија се љубавна прича лагано гаси. Вида и Бане су брачни пар који већ дуже време живи у Стокхолму.

Имају успешне каријере, довољно новца за пристојан живот и пса, али немају децу. Вида сумња да Бане у Београду има љубавницу, али о томе ћути.

Долазе за празнике у Србију, где се у познатом окружењу одвија уиграна кореографија која се много пута поновила у њиховим гастарбајтерским животима. Али овог Ускрса се тај зид ћутања руши.

Поред изузетне Наташе Нинковић, која је а улогу Виде награђена "Царицом Теодором", а још на четири фестивала проглашена најбољом глумицом и Сергеја Трифуновића, који је такође на Фестивалу глумачких остварења у Нишу за своју улогу добио "Цара Константина" као најбољи глумац, улоге тумаче и Весна Чипчић, Миодраг Крстовић, Бранка Петрић, Гордан Кичић...
Режију потписује Ана Марија Роси.