Читај ми!

Дејан Луткић

Глумац и продуцент Дејан Луткић дочекао је Тању Петренек на омиљеном месту у Земуну, говорећи о томе да се Земунац постаје тек после 50 година живота у том крају, али да се он већ осећа тако, радо се присетио одрастања у селу Надаљ у коме је била срећа што су око куће у којој су живели имали њиву па је његова прва вожња татиним стојадином завршила у кукурузу, говорио је о Кули у којој је провео младост, о родитељима лекарима чијим путем ће кренути његова старија ћерка, о пријемном испиту и Београду који је изгледао као Њујорк, о пријатељству са Драганом Николићем и томе како стреми да живи у садашњем тренутку трудећи се да сваког дана буде бољи човек.

Вече је обележило извођење представе "Ноћ богова" у којој игра са Војином Ћетковићем и Небојшом Илићем који су после аплауза говорили о томе како изгледа са сцене гледати публику под маскама, али и како су се посетиоци ужелели позоришта.

Аутор: Тања Петернек Алексић

ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]