Читај ми!

Монтевидео, видимо се

Седма епизода: После победа над Бразилом, менаџер Хочкинса нуди играчима уговор за место у тиму састављеном од најбољих играча Мундијала који ће по завршетку првенства кренути на светску турнеју.

Планира да у Америци формира јаку фудбалску лигу. Од Ивице Бека тражи да му доведе играче које је изабрао. На списку нема Моше.

Тирке одлази на ручак код Долорис. На његово изненађење, њен брат Кико је већ испланирао како ће изгледати његов будући живот са Долорис.

На помолу је и нова романса, oвогa пута између певачица Бланке и голмана Милованa Јакшићa. За то време Моша открива да је лик монаха, за кога је веровао да је гласник смрти, уствари весник оздрављења и наде...

У главним улогама: Милош Биковић, Петар Стругар, Арман Асанте, Виктор Савић, Елена Мартинез, Бранко Ђурић, Предраг Васић, Небојша Илић, Војин Ћетковић, Александар Радојичић, Иван Зекић, Никола Ђуричко, Срђан Тодоровић, Срђан Тимаров, Андрија Кузмановић, Ненад Хераковић, Урош Јовчић, Милан Никитовић, Раде Ћосић, Бојан Кривокапић, Џенифер Мартин, и други.

Специјални гости: Славко Штимац, Властимир - Ђуза Стојиљковић, Драган Николић, Конча Хидалго

Композитор: Мањифико, песме изводи Луз Касал

Сценарио: Драган Бјелогрлић, Ранко Божић, Димитрије Војнов

Директор фотографије: Горан Воларевић

Режија: Драган Бјелогрлић