Читај ми!

Монтевидео, видимо се

Четврта епизода: Живот у хотелу се нормализује. Андрејка упозорава играче да воде рачуна којим ризицима се излажу одлазећи у ноћни провод. Тражи од њих да се уздрже поготово уочи сутрашње утакмице са Бразилом која ће се играти на стадиону Национал пред сто хиљада гледалаца.

Недостатак новца је бољка са којом мали Станоје покушава да изађе на крај. Почиње да чисти ципеле у најпрометнијој улици Монтевидеа. У томе му помажу Пако и новинар Бора.

У Монтевидео стиже Живковић код кога су дресови националног тима. Али цариници, видевши тај пртљаг, помисле да је у питању шверц. Утакмица са Бразилом само што није почела. Тренер Божа од играча захтева да на бразилску игру, која личи на самбу, одговоре својом игром која личи на коло...

У главним улогама: Милош Биковић, Петар Стругар, Арман Асанте, Виктор Савић, Елена Мартинез, Бранко Ђурић, Предраг Васић, Небојша Илић, Војин Ћетковић, Александар Радојичић, Иван Зекић, Никола Ђуричко, Срђан Тодоровић, Срђан Тимаров, Андрија Кузмановић, Ненад Хераковић, Урош Јовчић, Милан Никитовић, Раде Ћосић, Бојан Кривокапић, Џенифер Мартин и други.

Специјални гости: Властимир - Ђуза Стојиљковић, Драган Николић, Конча Хидалго

Композитор:Мањифико, чије две музичке нумере изводи шпанска певачица Луз Касал.

Сценарио: Драган Бјелогрлић, Ранко Божић, Димитрије Војнов

Директор фотографије: Горан Воларевић

Режија: Драган Бјелогрлић