Срце злочина, друга сезона

Од 15. септембра, уторком у 22 часа на РТС 1 гледаћемо нову сезону емисије "Срце злочина".

У играно документарној форми екипа емисије бави се великим злочинима који су потресали читаву земљу у периоду од 1994. до 2004. године, а који до данас нису добили своје судско разрешење.

Зашто су ови случајеви гурнути под тепих? Одговоре на то покушаће да да новинар Вељко Медић, уз помоћ велике глумачке екипе, предвођене Гораном Шушљиком у улози господина "Није ми јасно".

"Срце злочина" имаће 10 епизода и почеће случајем новинарке Даде Вујасиновић. Истраживаће се смрти генерала полиције Радована Стојичића Баџе и Бошка Бухе, директора Беопетрола Зорана Тодоровића Кундака, савезног министра одбране Павла Булатовића, генералног директора ЈАТ-а Жике Петровића, истразног судије Окружног суда у Београду Небојше Симеуновића, новинара Милана Пантића, генералног секретара Фудбалског савеза Бранка Булатовића и гардиста Дражена Миловановића и Драгана Јаковљевића.

Друга сезона емисије „Срце злочина" реализована је у сарадњи са продукцијама "Vision team" и "Cinnamon". Уредник емисије је Вељко Медић. Сценарио су писали Александар Радуловић и Божидар Кнежевић, а редитељи су Ивица Видановић, Слободанка Радун и Милош Радуновић.

 

Срце злочина Срце злочина

Аутор:
Вељко Медић

Шта је све потребно урадити да би се од једног трага са места убиства стигло до пресуде? Радио - телевизија Србије од уторка, 24. септембра, на свом првом програму емитује "Срце злочина" - играно документарни серијал који се бави темама из црне хронике. [ детаљније ]