Откривамо - Колико сме да кошта технички преглед?

Када је пре две године ступио на снагу нови правилник о техничким прегледима, држава је требало да пропише максималну цену техничких прегледа.

Нажалост, то се до данашњег дана није десило и зато сада имамо право шаренило на тржишту, јер негде возачи плаћају технички преглед 3.000 динара, а негде та цена иде и до вртоглавих 6.000 динара и то за потпуно исту услугу, на истој опреми, по истим прописима и процедурама.

Наравно, многи сматрају да то није поштено и с правом се љуте и буне. Зашто је цена тако висока и ко може да утиче на смањење открива данашња емисија САТ.

Уз помоћ представника две релевантне асоцијације техничклих прегледа, покушаће да одговоре на питање: која је то поштена цена? Шта возачи заиста морају да плате, а где се узимају паре у тренутку када се не зна тачно шта су правила?

Видећете и како ће изгледати први електрични "ролс ројс", нову Поршеову "панамеру", а у рубрици "Возили смо" тестирали су BMW "серију 2 гран купе".

Реприза емисије је петком у 11.00 на Другом програму.

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]