Глума без дистанце

Гост "Културног дневника" је глумац Радован Вујовић. Стални члан Југословенског драмског позоришта je посвећен раду на сцени, али са подједнаким стваралачким ентузијазмом ради на филму и на телевизији. Популарни Рис из "Војне академије" и Вукашин Катић из "Корена", за "Културни дневник" говори о новим професионалним изазовима.

У емисији говоримо о 39. Интернационалном симпозијуму скулптура у Кикинди, изложби Сретка Дивљана у галерији УЛУС и раду галерија и музеја по новим епидемиолошким правилима. Фестивал "Арлем", због короне, неће бити одржан у Ариљу. Добио је своје интернет издање. Какво, сазнајте у "Културном дневнику". Своје ново издање добио је и роман "Чаробњак", капитални роман једног од најчитанијих британских писаца друге половине 20. века, Џона Фаулса. У емисији и о музеју француског вајара Огиста Родена који је у Паризу поново отворен, али бележи финансијске губитке због пандемије вируса.

Уредник Снежана Стаменковић Јојић
Монтажер Никола Манић
Реализатор Саџа Реџић

Културни дневник Културни дневник

Аутор:
РТС

Сваке вечери од понедељка до петка, на Првом програму РТС-а, после Дневника у 23. Обиље информација, извештаји, и анализа критичара. [ детаљније ]