Сузавац медијима не верује

Како је извештавати са протеста, ко напада новинаре и да ли исти сузавац једнако делује на различите медије?

Већ три дана одржžавају се протести у Београду и још неколико градова у Србији. За то време имали смо више од 10 напада на новинаре и медијске екипе. Како је извештавати са оваквог догађаја, ко напада новинаре и да ли исти сузавац једнако делује на различите медије?

Широм света корона вирус јача а дрžжаве у складу с тим и прилагођавају свој одговор. Ко враћа ригидне мере, колико је здравље условловљено јаком економијом и да ли је сада одговор на корону комплекснији него пре неколико месеци. Каква је ситуација у Аустралији, Јапану, Америци? А каква је у европским земљама?

Иако нам до пре пет дана није изгледало тако избори су показали да се Хрватска ипак уклапа у европске трендове. Бар по пропасти велике партије левог центра и јачању десних опција док је оно што је специфичност Хрватске раст аутентичне леве опције. Реч је о листи: Можžемо, која се профилисала као групација која жžели да заштити радничка права и жžивотну средину а при том је представљају познате рок звезде. Како је ова опција успела да направи сјајан резултат у Загребу и да ли можžе да буде модел за друге земље у региону?

Уредник емисије: Горислав Папић

Око Магазин Око Магазин

Аутор:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]