На вечери код: Сузана Манчић

Омиљено ТВ лице, чувена "Лото девојка", у име тима "Со" супарничком тиму ће се представити специјалитетима пиротског краја, одакле је пореклом.

Шармантна и увек насмејана, Сузана Манчић се осврнула на своје почетке у ТВ Београд, али и на своју музичку каријеру.

Гледаоцима ће открити и како се заљубила у свог првог супруга, бубњара "Седморице младих" - Небојшу Кунића са којим има две кћерке, Наталију и Теодору.

Сазнаћете и коју песму Сузанина јача половина, Симеон, највише воли. А видећете и зашто Сузи на пијаци "прво све проба, па тек онда купује".

Њени гости, чланови тима "Бибер" - Цакана, Гоца Лазаревић, Јелена Зана, Бојана Стаменов, Бане Томашевић и Кнез, су баш ову вечеру прогласили највеселијом до сада, а образложиће и шта је све допринело том закључку...

Шароликим репертаром "надметали" су се сви окупљени код Сузане Манчић на вечери, а као посебно убедљив показао се једини глумац у екипи (Бане Томашевић). Он је "омиљеном шумадијском" песмом освојио аплауз свих певача из свог тима.

Претпоследња домаћица екипе "Со" је највише зазирала од оцена које ће јој дати Кнез, а како су је оценили сви чланови супарничког тима који је угостила - сазнаћемо заједно у четвртак увече, 21. маја, на РТС 1 у емисији "На вечери код... Сузане Манчић".