Српски политички експрес лонац

Већ прва недеља наставка изборне кампање донела је велико повећање притиска и температуре. Шта нас све чека до избора?

До избора је остало нешто више од четири недеље и полако се назире списак учесника. У односу на изборе који би се да није било короне одржали 26. априла извесно је да ће сада учествовати Покрет слободних грађана а још увек се не зна да ли ће се направити нека листа око бившег председника Бориса Тадића, као ни да ли ће се на изборном листићу појавити покрети Не давимо Београд и Доста је било. Свакако, први дани по наставку изборне кампање биле су веома бурни а шта ће да буду последице овог повећавања притиска и температуре у нашем политичком експрес лонцу?

Кризни штаб за заштиту здравља становништва од Ковида 19 препоручио је Влади да од 1. јуна у потпуности отвори границе са четири земље у окружењу: Северном Македонијом, Албанијом, Босном и Херцеговином и Црном Гором. Наравно са негативним Ковид тестом, не старијим од 72 сата. И додатном потврдом комисије кад је реч о људима који нису држављани Србије. Како ће све да функционише од тог 1. јуна, како је све то функционисало до сада тј. како данас функционишу људи који су упућени на град у суседној држави?

Око Магазин Око Магазин

Аутор:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]