Од њиве до трпезе у складу са законима природе

Када су Цвети, направите и ви венчић за здравље и срећу ваше породице, плодна и берићетна стада.

Свима који славе Ускрс по новом календару - честитамо најрадоснији празник. О слави живота и стварања у овом издању „Знања имања" говоре:

Бора Јовић - како је у подруму Малча остварио концепт свога деде. Стварање од њиве до трпезе у складу са законима природе.

Маријана Петровић - зашто је важно да негујемо породични посао и правимо простор за будуће генерације.

Ненад Ранђеловић - показује природне лепоте и културно-историјско наслеђе Сврљишких планина, зове људе из целог света да се госте и уживају.

Породица Васић из села Белоиње - како се споразумевају са странцима и како је баш њихов сир ушао у банку хране Србије.

Марко и Олга Требушак из села Равни у Словенији о могућностима које нуде европски фондови за развој производње хране и етно-туризма.

Уредник: Јасмина Никитовић Стојичић

Новинари: Љиљана М. Петровић, Драгана Попов

Знање имање Знање имање

Аутор:
Јасмина Никитовић Стојичић

Храна је наша потреба и задовољство, а како да постане добар бизнис? Да ли је у пољопривреди извозна шанса Србије и колико је препознајемо? [ детаљније ]