Јутарњи програм

Нови дан, нове бројке, стари изазови. И ово суботње јутро посвећено је мерама против ширења вируса и сналажењу у доба епидемије.

Београдски Сајам данас ће примити прве пацијенте, а Ниш и Нови Сад припремају капацитете. Које мере нисмо озбиљно схватили зна министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Да се неозбиљност и кршење самоизолације не толеришу потврдиле су прве пресуде. Како изгледају скајп суђења и има ли места у притворским јединицама питамо Радомира Илића, државног секретара у Министарству правде.

После евакуације путника "заглављених" на аеродромима, у току је друга фаза повратка путника из света у Србију. Који су приоритети, које дестинације, који рокови? Долази нам шеф дипломатије Ивица Дачић.

Имамо и добрих вести. Мама заражена вирусом корона породила се у ГАК Народни фронт. Како је беба, а у каквим болничким условима се опоравља породиља рећи ће нам директор "Фронта" Др Жељко Миковић.

Стигматизација није допуштена ни у редовним, ни у ванредним околностима. Ипак, има је последњих дана. Ко је мета, а ко то мора да спречи? О томе са Повереницом за равноправност.

Како се Њујорк суочава са епидемијом, како је Кина испраћа? А какве савете за боравак код куће фановима даје Џенан Лончаревић?

Представићемо вам и херојску репрезентацију по нашој процени.

Чекамо вас у 7.00

Уредник и водитељ Нада Гогић.