Калуп

Радио-телевизија Србије у суботу 28. марта на Првом програму од 20.15 часова, премијерно емитује другу епизоду игране мини серије "Калуп", која је један од победника медијског конкурса Делегације Европске уније у Републици Србији. Серија је реализована у продукцији Monte Royal Pictures и Телеком Србија.

У другој епизоди мини серије "Калуп", која носи назив "Сведок", Љуба проналази Соњу Грубар, сведока чија изјава је уклоњена из полицијског фајла и сазнаје нове детаље о отмици Наталијине бебе.

Поред тога, открива низ нелогичности у документацији које појачавају његову сумњу да је отмица Наталијиног детета планирана још у породилишту. Сазнаје да се у архиви породилишта налази калуп који се води као доказ да је Наталијина беба преминула.

Наталија и он покушавају легално да добију калуп како би урадили ДНК анализу и доказали да то није истина, али је то због различитих протокола, правила и ингеренција немогуће...

Улоге тумаче: Миливоје Обрадовић, Нада Шаргин, Саша Торлаковић, Ана Маљевић, Игор Филиповић, Светлана Бојковић, Бранислав Зеремски, Дубравко Јовановић, Срђан Милетић, Ана Бретшнајдер, Лена Трифуновић, Зинаида Дедакин, Драгиња Вогањац, Моника Ромић, Радоје Чупић, Даница Радуловић, Бранислав Платиша, Александра Симић,Драгана Јовановић, Гојко Балетић, Денис Мурић, Дамјан Кецојевић, Горан Баланчевић, Ненад Ненадовић, Танасије Узуновић, Слободан Тешић, Оливера Ковачевић, Драган Ђорђевић, Наталија Влаховић

Уредник серије за РТС: Марко Новаковић
Режисер и главни сценариста: Вук Ршумовић
Директор фотографије: Игор Маровић
Сценограф: Иван Денић
Костимографкиње: Зора Мојсиловић и Милица Пожар
Монтажер: Александар Станојевић
Композитор: Васил Хаџиманов
Дизајнер звука: Милан Михајловић
Продуценткиња: Бојана Маљевић