Јутарњи програм

Дан пред нама захтева јак мотив и кондицију. Додуше, само за оне  који ће по крст кроз ледену воду. Остали се буде без посебних припрема,  уз Јутарњи програм.

До 9 сати сазнаћете шта од предложених мера против загађења општине  могу да реализују саме, а за које им треба сагласност или помоћ државе.  Хоће ли неки град увести меру "пар-непар" у саобраћају проверавамо у  Ваљеву, Панчеву и Косјерићу.

Проверено ефикасна мера против загађења јете пошумљавање. Зато је  наш рекордер младић који се пошумљавањем бави из хобија. Долази нам  Стефан Дрљача.

У хладним данима повећан је број срчаних удара, кажу лекари. Јутрос их  питамо шта се дешава када срце "потопимо" у ледену реку. Какве провере  су морали да прођу "богојављенски" пливачи и ко, упркос мотиву, данас не  би требало да се такмичи.

Професионалним возачима, од 1. јануара дозвола није довољан  документ. Јесу ли сви набавили сертификате и шта ће сада са њима?

Испраћамо Марининог "Чистача" и сабирамо утиске. Колико публике је  примио Музеј савремене уметности, колико је од изложбе зарадио и код ког  смо се експоната најдуже задржали?

У зрењанинској болници на место социјалног радника запослен је  социолог. Јесу ли ситничави они који су тражили да се грешка исправи?

Уз још много слика и прича из целе Србије и уз музику групе "Легенде"  будимо се овог јутра.

Чекамо вас у 6.00

Уредник и водитељ Нада Гогић.

број коментара 0 Пошаљи коментар