Монтевидео, Бог те видео

Пета епизода: "Путеви људски"

Још се не смирују утисци са недељног дербија између "БСК"-а и "Југославије". О томе сви у граду причају а највише о новом фудбалском двојцу Моши и Тиркету. Али њихово тек створено пријатељство исковано на фудбалском терену суочава се са озбиљним изазовом. Мошин одлазак у биоскоп са Росом, као и Валеријино поигравање са Тиркетом доводи их у велико емотивно искушење и на ивицу сукоба.

Бојкот свих фудбалских активности од стране хрватског ногометног савеза, заокупља пажњу јавности. Државно првенство се прекида и Андрејевић то користи да објави почетак припрема реперезентације за учеће на Светском првенству.

Али тек тада настају прави проблеми. Како пронаћи новац за припреме, ко ће бити нови селектор, и, оно најважније - ко ће заиграти за репрезентацију Југославије....

У главним улогама: Милош Биковић, Петар Стругар, Нина Јанковић, Милутин Караџић, Бранимир Брстина, Данина Јефтић, Војин Ћетковић, Небојша Илић, Виктор Савић, Тамара Драгићевић, Милован Филиповић, Михаела Стаменковић, Анита Манчић, Марко Николић, Сергеј Трифуновић, Никола Ђуричко, Срђан Тодоровић, Слободан Нинковић, Предраг Васић, Бојан Димитријевић, Тања Бошковић, Драган Петровић Пеле, Бранислав Лечић и многи други.

Телевизијску серију креирали: Драган Бјелогрлић и Срђан Драгојевић
Костимограф: Драгица Лаушевић
Сценограф: Немања Петровић
Монтажери: Марко Глушац и Дејан Урошевић
Музика: Роберто Магнифицо
Директор фотографије: Горан Воларевић
Сценарио: Срђан Драгојевић и Ранко Божић, на основу књиге спортског новинара Владимира Станковића.

Режија: Драган Бјелогрлић

Уредник серије: Милош М. Радовић

 

број коментара 0 Пошаљи коментар