Јутарњи програм

Последњег дана новембра резимирамо шта смо до сада урадили и колико нас посла чека у следећем месецу. Чекамо снег и проверавамо да ли смо за њега спремни.

Од 1. децембра на снази су нове, најстроже казне за убице деце и трудница. Фондација "Тијана Јурић" измене је иницирала пре три године и за њих је спремна. Да ли је систем спреман за нови Кривични закон питамо Игора Јурића.

И даље непрекидно пратимо вести из Албаније. Коме је потребна помоћ и ко је у Србији спреман да је пошаље комшијама?

Ко одбројава до завршетка радова на ауто-путу "Милош Велики"? Возачи се радују убрзању, а Обреновчани проходнијим путевима у свом месту. Проверавали смо ко, ни после светог Николе,  неће морати да плаћа путарину.

Колико још до пензије? Питање које већина нас свакодневно постави. Одговоре и нама и држављанима Европске уније дајемо овог јутра.

Тражимо и одговоре на питање ко пакује кофере за Немачку и коме Немачка од марта отвара врата? Да ли је заблуда да су баш сви радници добродошли?

После "црног петка" сабирамо колико смо у минусу и шта ћемо са робом коју смо грешком купили.

Чешће побеђује, понекад и губи. Увек се љути. Јутрос нас инспирише темперамент Жељка Обрадовића.

Живот не престаје да му поставља препреке, а он не престаје да их савладава. Тако је било и пре неколико дана када је успео да се извуче из куће у пламену. Гост Јутарњег програма је Милош Зарић, параолимпијац.

Водимо вас у Улицу Емила Першке. Ако је пронађемо. Музика Дивне Љубојевић води нас у нови дан.

Чекамо вас од 6.00

Уредник и водитељ Нада Гогић

број коментара 0 Пошаљи коментар