Око магазин: Крушик - одјеци и реаговања

Да ли је Александар Обрадовић српски Сноуден или како каже министар одбране шпијун који је пет година износио податке из војне фабрике?

Већ недељама уназад извоз оружја из ваљевског Крушика тема је о којој се говори са највише страсти на политичкој сцени Србије. И док власт тврди да у Крушику није кршен закон, опозиција сматра да је ово афера због које би требало да падне Влада. Шта се све дешавало до сада и да ли је Александар Обрадовић српски Сноуден или како каже министар одбране шпијун који је пет година износио податке из војне фабрике? И како ће све ово да се заврши.

Пуних 12 година био је градоначелник Њујорка. Данас има 77 година, један од најбогатијих људи на планети и сматра да му још само недостаје да буде председник Америке. Мајкл Блумберг могао би да буде избор и одговор Демократске партије на Доналда Трампа а колике су његове шансе и да ли је касно за улазак у председничку трку?

број коментара 0 Пошаљи коментар
Око Магазин Око Магазин

Аутор:
Горислав Папић

Сваког радног дана у 18:25 - најактуелније политичке, спољнополитичке, економске и друштвене теме. Најзанимљивије приче о култури, најатрактивније репортаже. [ детаљније ]