ТВ лица: Наташа Ковачевић, други део

Први део емисије са Наташом Ковачевић изазвао је много лепих реакција гледалаца, баш као и у време када је водила најважнију утакмицу у животу да се врати у свакодневицу.

То у њеном случају подразумева, како сама каже, дозу хиперактивности, па је такав и други део емисије у којој прослављена кошаркашица говори о томе како се враћала у живот после саобраћајне несреће у Мађарској, како је све ишло брже него што је уобичајено, како човека који јој израђује протезе зове "мој Ђепето" и како је кроз све што јој се догађало покушавала да прође кроз осмех.

Наташа је екипу емисије "ТВ лица као сав нормалан свет" одвела на Калемегдан до терена Црвене звезде, присетила се уткмице звезда њој у част, говорила о мами која је била славна кошаркашица, о исечцима из новина о мами и њој који се чувају у кући да једног дана када буде имала децу све то виде, о белим старкама у којима жели да се уда и о споменику великанима кошарке који је настао између осталог и на њену иницијативу.

Дан је завршен на кошаркашкој утакмици Србија Турска где је навијала, а на самом крају рекла Андрићеве речи које су јој мотивација кроз живот, а које ће нас подсетити да често заборављамо зашто је живот леп.

Аутор Тања Петернек Алексић

број коментара 0 Пошаљи коментар
ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]