Јутарњи програм

И ове суботе будимо се на граници између радне недеље и викенда. У јутарње дружење треба да стане резиме претходних дана, али и најава онога што нас очекује.

Зато, спремили смо још један осврт на "шпијунску аферу". О познатим детаљима, али и онима који се на снимку не виде, као и о односима Београда и Москве за Јутарњи програм говори амбасадор Русије у Србији Александар Боцан Харченко.

Са утисцима са Конгреса Европске народне партије у Загребу стиже нам Димитрије Милић из НВО "Нови трећи пут". Рећи ће нам да ли је Београд био тема у "Арени" или ће тек бити тема и то у хрватској предизборној кампањи.

Кошаркаши Србије добили су селектора. Видећемо шта су о Кокошкову рекли они који су са њим сарађивали, а шта о новом селектору говоре његове комшије Банатском Брестовцу.

Пре осталих пробамо специјалитете на Етно сајму, саветујемо како да се одбраните од насртљивих трговаца и упознајемо са мештанима Јатаган махале. Али у Пироту.

Проверавамо да ли је пут којим до славе корачају деца познатих, углачан, или трновитији од других. О томе говоре Лена Ковачевић и Милица Јанкетић.

Најстарији чувар параћинских јесењих мириса открива нам да ли му је доста кестења.

Зашто треба да будете на концерту "Лазарус" и како Данијелина труба звучи у новом споту?

Све то у суботњем Јутарњем програму.

Чекамо вас у 6.00

Уредник и водитељ Нада Гогић.

број коментара 0 Пошаљи коментар