ТВ лица: Наташа Ковачевић

Наташа Ковачевић је кошаркашица, али и хероина и велики борац. Дан када је снимана емисија "Тв лица као сав нормалан свет" почео јој је уобичајено на рандом месту у Кошаркашком савезу.

Поред постера омиљених кошаркаша због којх је и одабрала овај спот, Наташа је говорила о фондацији коју је основала, о књизи "Кораци" као и о бодрењу у тренутку када је правила прве кораке после несреће, о искуству које је желела да подели са свима који се налазе у сличној ситуацији о мотивацији да се после свега поново врати на терен и о породици успешних спортиста у којој је одрасла.

У њеном стану на Коњарнику дочекао нас је Вукашин Ковачевић, Наташин отац који је говорио о томе како је као мала била одличан преговарач, о породици у којој су се одлуке доносиле заједнички, о дилемама пред њен одлазак у Мађарску где је требало да настави каријеру, али и о дану када се догодио удес и невероватној снази коју је његова ћерка показала током свих наредних месеци опоравка.

Уз непрекидне шале и смех, присећали су се како су се искрадали из болнице када се она ужелела палачинки и свежег ваздуха, сетили су се непознате жене која је угледала Наташу како излази из аутомобиле и бацила торбу да би је загрлила, говорили су о пријатељима који су били уз њих и свему што је обележило њихове животе када су у Мађарску испратили девојчицу од 19 година, а вратила се млада жена са животним искуством из кога је изашла као победник.

Аутор: Тања Петернек Алексић

број коментара 0 Пошаљи коментар
ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]