РТС ординација

У новој РТС ординацији и ове недеље биће корисно, духовито, занимљиво и здраво. У кувању здравих јела опробаће се певачица Гоца Тржан, биће разјашњене заблуде о детоксикацији тј. чишћењу организма и на крају ће новопечене маме сазнати шта је добро да једу уколико доје бебу.

У првом делу емисије, Храна као лек, певачица Гоца Тржан припремаће рижото са ћуретином, а водитељка Марија Поповић даће предлог како направити здрав хлеб од тиквица. Од нутриционисткиње Јелене Аврамов сазнаћете зашто је интегрални пиринач здрав, чему служи псилијум, како користити кокосово млеко и још моного тога корисног.

Истине и заблуде о детоксикацији тј. чишћењу организма разјасниће проф. др Дејан Чубрило, професор физиологије и специјлаиста медицине спорта. Сазнаћете да ли је повишен холестерол знак за чишћење организма, када би деца требало да се подрвргну детоксикацији, које намирнице чисте тело од тешких метала, као и зашто сокови за детокс нису прави избор за чишћење тела.

У рубрици Корисно, нутриционисткиња Марија Стајић објасниће које намирнице би дојиље требало да избегавају, а које да чешће конзумирају док њихова беба сиса.

Аутор и водитељ емисије је Марија Поповић.

Редитељ је Петар Станојловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

Недељом у 14 сати на РТС1 публика већ седму годину заредом даје поверење гостима Марије Поповић и њеној јединственој емисији која је посвећена здрављу. У сваком издању емисије, на занимљиве начине сазнајемо како да га очувамо и унапредимо, а о важним темама говоре реномирани лекари, фармацеути, нутриционисти и други доказани стручњаци као и јавне личности, које својим примером опомињу или преносе сопствена искуства. [ детаљније ]