Сасвим природно: Јагоштица, четири године касније – први део

Ми вас враћамо природи!

Поред све технологије и трендова који се намећу, ви и даље имате потребу за чистим ваздухом, водом, здравом храном, контактом са животињама.

Не знате како да дефинишете жељу да изађете напоље, на ливаду, у шуму, поред реке, да доживите авантуру или да упознате искрене људе који воде једноставан живот.

То се зове САСВИМ ПРИРОДНО и ви нисте једини.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 18. нов 2019, 12:30) - Радоица [нерегистровани]

Молим разјашњење

Поштовани,
После јучерашњег САСВИМ ПРИРОДНО о месту Јагоштица и проблему легализације: по најновијим процедурама при легализацији објеката, свима када ''дођу на ред'' шаљу типска решења о рушењу а затим у одређеном поступку се доказује, оспорава или легализује... Како је у питању објекат из 1930.године, апсурдно је мислити да га треба легализовати,имајући у виду у каквом је стању и извесност рушења, само треба дати одређене доказе о његовој старости (да ли ће службено лице направити увид на терену, да ли ако је био уписан у земљишној књизи или катастру, одређеним актом од надлежног органа...) Оно што је проблем, необавештен грађанин који се бори за свакодневни опстанак, се доводи у стресну ситуацију, што може довести до реакција оваквих и онаквих...Одређена популација и одређена подручја траже нијансиран приступ без ''с неба па у ребра''....Све смо легализовали, само још кућу у Јагоштици из 1930.године!!!
С` поштивањем.

(недеља, 17. нов 2019, 21:32) - Ljiljana [нерегистровани]

Hvala Jovanu!!!

Hvala Jovanu i njegovoj ekipi ponovo sto pomaze da se ožive sela. Svaka emisija je poučna. Samo se nadamo da će ovakve emisije da podstaknu nadlezne da reaguju na nacin na koji bi trebali i da pomogne ljudima da se zadrže u tim i drugim krajevima.