Јутарњи програм

Ову сунчану недељу, од раног јутра, бојимо у љубичасто. Та боја, и овај дан посвећени су превремено рођеним бебама. Део јутра посветићемо и рударима. Сећамо се највеће рударске трагедије која се на данашњи дан, пре 30 година, догодила у Алексинцу.

Говоримо и о будућности, то јест ономе што ће остати на српским путевима када на снагу ступи забрана увоза аутомобила са еуро 3 мотором.

Проверавамо зашто су заваривачи најтраженије занимање и где раде они који зарађују и 3-4 лекарске плате месечно.

Колико је изазова и задатака пред нови сусрет власти и опозиције у децембру сазнајемо у Прегледу штампе.

Од почетка школске године пријављене су стотине случајева вршњачког насиља. Да ли Форум београдских гимназија има предлоге који би могли да промене статистику? Како изазове у свом окружењу решава наставница која је проглашена за најбољу у бившој Југославији и могу ли падежи да се науче преко апликације?  Из Суботице нам долази Миланка Станкић.

Видећемо како се кнез Михаило припрема за "дотеривање". Споменик на Тргу Републике, после много година, добија нови сјај.

Ко ће данас трчати Београдом, а шта треба да знају они који би само да се возе? Пратимо измене у саобраћају због првог Србија маратона.

Видећете да инспирација за бизнис и зараду може да буде све. Па чак и нетолеранција на глутен. Залетиште доноси причу о томе колики је пут од алергије до профита.

Чекамо вас у 6.00

Уредник и водитељ Нада Гогић.

број коментара 0 Пошаљи коментар