Свадба из мог краја: Обреновац

Мирка Васиљевић овог четвртка води нас у београдску општину Обреновац и села Уровце и Кртинску, на венчање Тамаре Врељански и Немање Бугарског.

Колико је људи ангажовано у двориштима код младе и младожење, шта су све проблеми и стресови са којима се сусрећу породице младенаца који су се све обичаји задржали у овом крају - видећете у епизоди овог четвртка.

Имајући у виду да се и ово свадбено весеље одвијало пред ТВ камерама, осим весеља и радости -није било могуће сакрити ни оне емотивне тренутке у којима је у очима појединих чланова обе породице заискрила и по нека суза током свадбеног весеља.... Посебно емотивни били су младина бака, мајка, дека и отац.

Ипак, весеље и радост преовладавали су и на овом венчању, Мирка се потрудила да домаћине и званице брзо разведри па се и на овој свадби славила љубав и срећа двоје младих, који отпочињу нову животну етапу.

Да ли је млади вежбање помогло да ситом погоди високу терасу? Шта о новим и старим обичајима кажу рођаци, који већ пола века живе у Француској? Због чега велики део фамилије не присуствује црквеном венчању?

Како је Немањин фудбалски тим изненадио младожењу? Ово и још занимљивих детаља погледајте у новом издању серијала "Свадба из мог краја", у четвртак у 22:30 на Првом програму РТС- а.

број коментара 0 Пошаљи коментар