Јутарњи програм

Кад се ово недељно јутро пробије кроз смог, видећете да сте наспаванији, одморнији. Јер ноћ вам је додатним сатом то омогућила.

Док већина жали за последњим данима Михољског лета, пољопривредници се надају промени времена и падавинама. Сетва касни, а много тога треба да се уради да би се Споразум са Евроазијском унијом искористио у потпуности. Колики је посао, а каква прилика пред произвођачима, питамо министра пољопривреде Бранислава Недимовића.

Сабирамо на какве повишице можемо да рачунамо у новембру. Предлажемо где можете да одложите летње гуме док вам опет не затребају. Гледамо како су лепоте главног града спаковане у спот и кога ће он убедити да дође у Београд. Подсећамо се шта је то црепуља и зашто је хлеб печен у њој непоновљивог укуса.

Брисел, Лондон, Западни Балкан, колико је непознатих у европским задацима?

После одлуке да недеља не сме бити радни дан у Црној Гори, питамо трговце у Србији да ли би прихватили такав "наметнути" одмор.

У "Залетишту" профит тражимо у бундеви, а на дан посвећен Светој Петки показаћемо какву тајну крије звоно на цркви посвећеној овој светитељки.

Ове ноћи враћамо се сат, а овог недељног јутра две деценије уназад. Проверавамо шта је све стало у 21 годину каријере групе "Луна".

Подесите часовнике и видимо се у 6.00.

Уредник и водитељ Нада Гогић

број коментара 0 Пошаљи коментар