РТС ординација

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони.

Марија Поповић: "Прву емисију гледаћете у недељу 20. октобра од 14 сати на РТС 1. Имамо нове идеје, занимљиве саговорнике и корисне савете које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. У првом делу емисије бићемо у кухињи. У блоку "Храна као лек", здрава јела припремаће водитељка РТС-а, Весна Радосављевић. Видећете како изгледају Веснини омиљени здрави, укусни и лаки рецепти - запечена пилетина и колач од шаргарепе. Здраве савете о намирницама и храни чућете од нутриционисте Марије Стајић."

Популарни сегмент емисије "Истине и заблуде" биће посвећен болу. Сазнаћете како би требало употребљавати аналгетике, шта избегавати, како се користе фластери против болова, које креме заиста помажу и како избећи штетне ефекте лекова против болова. Све ће разјаснити проф. др Небојша Лађевић, анестезиолог и директор Центра за анестезиологију и реаниматологију КЦС.

Марија Поповић: "У новој рубрици "5 савета" сазнаћете како да победите вашке, које трикове да примените да их ваше дете не добије, како да се понашате ако их малишани добију у вртићу или школи и како да се оне истребе што пре. Савете даје др Милена Станојевић, трихолог - специјалиста за косу."

Аутор и водитељ емисије "РТС ординација" је Марија Поповић.
Редитељ: Петар Станојловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]