Јутарњи програм

И ове суботе водимо вас на путовање кроз историју, шетњу по Србији, излет у свет. Пре свега, упознајемо вас са актуелним догађајима и вестима које доноси овај викенд.

Колико километара смо далеко од деблокаде града? Током две недеље протеста чули смо десетине аргумената. Ништа од тога не помаже нам да прођемо градским улицама. Ко је одлучио да грађани плаћају цену сукоба возача? О томе разговарамо с Миланом Божовићем из Комитета за безбедност саобраћаја.

Политичари деценијама покушавају да нађу заједнички језик између српског и албанског народа. Конкретан предлог дао је дописник албанске  ТВ Клан, Идро Сефери. Шта нам, осим речника, недостаје за боље разумевање, питамо колегу Сеферија око пола 9.

Наш јутрошњи гост каже да не прође дан, а да не помисли на донора који му је спасао живот. Судећи по броју трансплантација у овој години, ми остали веома ретко размишљамо о тој теми. На европски Дан донора, о животу после трансплантације разговарамо са Младеном Тодићем.

Како је грађен Нови Београд? Да ли је дух радних акција угашен, или још негде тиња и чека прави позив? О томе нам говоре некадашњи акцијаши.

После несреће у лову код Врања, ловце питамо како се спремају за одлазак у шуму, али и који је хоби најопаснији.

Акција "Изађи ми на теглу" данас се завршава. Какву ће корист од најбољег ајвара имати победници?

Кад напунимо тегле, прећи ћемо на купус. Проверавамо да ли је исплативије пунити кацу, или купити готов кисели купус.

Проверавамо и колико је директна веза између промене времена и скокова у расположењу. И зашто једном осамдесетогодишњаку никакво време не може да поквари планове да освоји највише зграде и попне се на највиши степеник.

Говоримо и о овогодишњим звездама Бемуса.

Чекамо вас у 6.00

Уредник и водитељ Нада Гогић.

број коментара 0 Пошаљи коментар