Кухиња мога краја, седма сезона

У седмом серијалу "Кухиње мога краја", седам учесница из различитих крајева Србије приказаће у најлепшем светлу своју кухињу и свој крај.

Упознаће се кроз путовања, дружење и забаву, али и такмичити у кулинарском умећу. Жеља сваке од учесница је стицање нових пријатељстава и упознавање Србије на други начин, а циљ ипак да кухиња њиховог краја буде најбоља. На крају серијала сазнаћемо ко ће победити и освојити вредну награду.

Учеснице у овој сезони су Драгица Ојданић, Снежана Марјановић, Нада Ерић, Милица Тадић, Златана Димитријевић, Драгана Ђурђевић и Ана Никодијевић.

У првој епизоди упознаћете Драгицу Ојданић (31) из села Равни на Златибору. Најмлађа учесница овог серијала, прва ће угостити остале такмичарке у свом живописном дому, на брду званом брдо Ојданића. Ова млада домаћица се са супругом Драгутином, синовима Урошем и Филипом и свекрвом Раденком, труди да им сваки дан донесе бољитак. Иако је рођена у Чачку, њена природа и карактер су се савршено уклопили у богатство и ракош кањона Рзав, надомак којег се налази њен дом.

Вредна Драгица се у домаћинству бави узгојем коза, производњом сира, гајењем живине, свиња, воћарством. Живи и производи храну у складу са природом. Такав ће бити и ручак који је припремила за своје другарице, прави ојданички. Упамтићемо је као младу жену оштрог ума која жели да традиционалне вредности уклопи у дух новог времена.

број коментара 1 Пошаљи коментар
(недеља, 06. окт 2019, 08:45) - ile [нерегистровани]

kuhinja moga kraja.

Bravo RTS odlicna emisija gede se vidi kultira svaog kraja i loklne kuhinje. Bravo za nova sezona. definitivno ste najboji javni servis u regionu i institucija koja cuva nasu kulturu i to mozda celoj ex yu ne samo Srbije pa ko sta hoce neka prica za takve ne zasluzuju ovkav javni servis.. ali je tako i zato ste najgledanii .Pozz i gledamo vas u Makedonije samo vas...ovaj propali opet bi reko MK javni sevris treba se ugledati na vas barem malo kako se vodi institucija javni servis a do juce sto se kaze.. su svi bili u jrt semi ..Pozz