Пси лају ветар носи

Ново поглавље приче о породици Ставрић почиње далеко од београдских предграђа. Наиме, Ставру и Мику Армонику, два брата Ставрића, пут је одвео ни мање ни више него у Италију.

И док они у Риму праве планове за нове пословне подухвате од којих планирају да се обогате, остатак фамилије у Београду животари.

Међутим, околности се нагло мењају. Као последица Микине несмотрености, на капији домаћинства Ставрића појављује се Јова (Ненад Јездић), имућни сељак из села Завлака. Преварен и љут, схвативши да код Ставрића пара нема, у замену за новац који му се дугује, Јова ће из куће одвести таоце.

За то време у погребном предузећу најстаријег брата Стојкета Ставрића (Радош Бајић) појављује се непозната лепотица. Уцвељена удовица Загорка (Ana Alehander) тражиће несвакидашњу услугу од Гладиоле, а за узврат му дати понуду коју Ставрић неће моћи да одбије. Заведен њеном појавом, Гладиола ће учинити све да јој помогне.

Улоге: Тихомир Станић, Анита Манчић, Радош Бајић, Миленко Павлов, Борис Миливојевић, Ненад Хераковић, Марко Живић, Марко Павловић

Епизодне улоге: Ana Аlehander, Александар Срећковић, Ненад Јездић, Ђорђе Ерчевић, Исидора Минић

број коментара 0 Пошаљи коментар