Јутарњи програм

Између бучног викенда и нове радне недеље. Између вруће суботе и још врелијег понедељка. Између хлада и освежења... Ту смо сместили ову недељу.

Леп почетак дана желимо вам причом о победницима, радницима, устаницима, слављеницима, здравичарима.

Подсећањем на притиске, критике и опомене Приштини, сабирамо штету начињену деветомесечном применом такса од 100 одсто за робу из Централне Србије. Гост Јутарњег програма је министар трговине Расим Љајић.

По великим врућинама важе посебна правила за рад на отвореном. Јесу ли та правила јача од жеље послодавца да посао заврши на време? Ко чува раднике проверавамо у Управи за безбедност на раду.

Недељу дана до отварања ауто-пута "Милош Велики" водимо вас до куће вође Другог српског устанка. Каквим се путем стиже до родног села Милоша Обреновића и када ће ауто-пут стићи близу његове Горње Добриње?

Стишава се Гуча, Бир фест постаје све гласнији. Како изгледају завршне припреме на Ушћу?

Како пуца Ивана Максимовић и да је за медаље увек спреман Димитрије Гргић, знамо. Они су од сада део и војне репрезентације. Хоће ли и у униформи упуцати медаљу, говоре нам око пола 9.

Да се на крају викенда безбедно вратите кући, да вас не изнервира очекивана гужва на путу и како да избегнете колону на граници? О свему томе и овога јутра извештавају репортери Јутарњег програма.

Чекамо вас у 6.00

Водитељ Нада Гогић

Уреднице Нада Гогић, Вања Ратковић

број коментара 0 Пошаљи коментар