РТС караван Најлепше народне песме: Књажевац

Следећа станица РТС- овог каравана Налепше народне песме је – Књажевац!

На тргу у Књажевцу, уз пратњу Народног оркестра РТС- а, под управом Владе Пановића публика ће уживати у несвакидашњем концерту. Учесници: Милан Топаловоћ Топалко, Мерима Његомир, Радиша Урошевић, Данка Стојиљковић, Чеда Марковић, Јелена Гребец, Станоје Станковић- "Кале Дијамант"...

Водитељи програма су Бојана Марковић, Милан Поповић и Срђан Ивановић.

Антерфиле: РТС караван Најлепше народне песме: од јула до септембра
Током лета, Србијом ће "крстарити" РТС- ов забавно-музички караван, који ће омогућити уживање у најлепшим народним песмама. Познати певачи народне музике и наши народни оркестри, уживо ће изводити најлепше народне песме. Са њима ће бити и водитељи - Бојана Марковић, Милан Поповић, глумац Срђан Ивановић -водитељи популарног ТВ серијала "Најлепше народне песме", који се већ две сезоне емитује на Првом програму РТС-а недељом поподне. Ове несвакидашње концерте ће моћи да прате и ТВ гледаоци, четвртком увече на РТС1.

Шести концерт „РТС караван- Најлепше народне песме" биће одржан у четвртак 8. августа од 21.00 на платоу код Дома културе у Књажевцу а можете га пратити исте вечери и на Првом програму Радио- телевизије Србије од 22.50.

број коментара 0 Пошаљи коментар