Јутарњи програм

Уз слике, бројке и личности јутра, уводимо и појам јутра, то јест  појам лета. Аларм! Наранџасти, жути, црвени. За кишу, врућине,  сунчање... У чијој смо "опасној зони" ове суботе?

Спремни за викенд? И онај у природи под облацима, и онај на границама,  у колони. Корисне информације за сваки избор добићете у Јутарњем  програму.
Уочи обележавања 24. годишњице акције "Олуја" проверавамо колико  гласно Срби у Хрватској смеју да се сећају догађаја с почетка августа  95. године. За Јутарњи програм говори нови председник Српског народног  већа Борис Милошевић.

Јапанску инвестицију Инђија је освојила после преговора у 29 рунди.  Да ли је битка за сваког улагача тако сложена? Ко су најтврђи  преговарачи и који су адути општина у Србији? Све то зна ВД директора  Развојне агенције Србије Радош Газдић.

Две недеље пре отварања ауто-пута од Обреновца до Љига, били смо  на градилишту. У којој брзини су путари, а чему се надају мештани   насеља уз пут?

Између Вимблдона и УС Опена, у срцу Шумадије пронашли смо судијску  звезду Маријану Вељовић. Прича нам како се одмара од тениских терена.

И Раде Шербеджија, уз Јутарњу кафу, прича нам и како се одмара и где  налази инспирацију за нове подухвате. Како је "Вирджинија" прошла на  Брионима, а какав је позоришни живот чека у Београду?

Да ли је теже пронаћи хотел, или с љубимцем отпутовати на  одредиште? О припремама, путовању и хотелској добродошлици за животиње  слушамо из прве руке. И шапе.

Колико је велика Велика Морава и како Ибар звучи у блуз ритму?

Гледајте нас од 6.00

Водитељ Нада Гогић

Уреднице Нада Гогић, Вања Ратковић

број коментара 1 Пошаљи коментар
(субота, 03. авг 2019, 12:23) - Radovan Josipović [нерегистровани]

PTT stub

Da li je potrebno da 14 dana ja nemam ni interneta,ni fiksne telefonije ni tv,zbog Ptt stuba koji je odvaljen i žice pokidane.