ТВ лица: Арсен Дедић и Оливер Драгојевић

ТВ лица која су оставила наизбрисив траг у музици на просторима бивше Југославије су Арсен Дедић и Оливер Драгојевић и обојица су се у овим интервјуима са носталгијом сећали дана у којима су ствараили музичке каријере.

Арсен Дедић је преминуо 17. августа 2015. оставивши за собом музику која се не заборавља. За место интервјуа одабрао је свој стан у Загребу и тако је направио преседан јер ту није примао новинарске екипе. Показао је неке од драгих успомана које чува као и цртеже које је потписао, а један од њих био је посвећен његовој супрузи Габи Новак. Говорио је о дугододишњем браку, о сину Матији и унуци коју је обожавао.

Био је ово последњи интервју познатог кантаутора, а његов пријатељ Оливер Драгојевић је говорио за емисију "ТВ лица као сав нормалан свет" после вишедецињске паузе у српским медијима и то је једина портретна ТВ емисија у којој је говорио о томе како живи али и како је његов живот изгледао на почетку каријере, о томе како су настајали неки од највећих хитова правећи топ листу онога што је највише волео, а све његове песме баш као и песме Арсена Дедића учиниће да их се и данас сетимо.

Аутор: Тања Петернек Алексић

број коментара 0 Пошаљи коментар
ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]