САТ: Патрола до Бугарске - Сунчев Брег, Несебар и Созопол

Ако сте мислили да је сезона патрола готова, преварали сте се. И ове недеље САТ вас води на путовање.

Овога пута иду према Црном мору, тачније обићи ће најпопуларнија летовалишта на бугарском приморју - Сунчев Брег, Несебар, а по први пут се спуштају и мало јужније од Бургаса, до Созопола.

Уз све информације које вам могу користити на путу дугом скоро 600 километара, имаћете и ексклузивну прилику да погледате како изгледа последња деоница ауто-пута од Просека до Црвене Реке. Наиме, екипа САТ-а добила је дозволу да се провезе новом трасом која је у потпуности завршена. Видећете где су још преостали радови, али ћете чути и прве замерке.

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.

Реприза емисије је петком у 14.00 на Другом програму.

број коментара 2 Пошаљи коментар
(понедељак, 29. јул 2019, 20:44) - Mара [нерегистровани]

Лепа патрола

Много ми се свидела ова патрола,лепо је урађено и најбоља је била од свих,препоручујем вам патролу до варне ,сретан вам пут и апел на ртс да вам да више и дуже простора

(недеља, 28. јул 2019, 18:38) - anonymous [нерегистровани]

Poziv u pomoć

Mladene svaka čast, profi odradjena emisija.
Jedna poruka gospodi iz saobraćajne policije, pod hitno i obavezno šaljite patrole na deonicu do g/p, spasite nas nesmotrenih vozača, mahom iz Turske!

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]