Јутарњи програм

Почетак викенда уз Јутарњи програм гарантује шетњу Србијом, савете куда да кренете, шта да обиђете, а шта да заобиђете. Уз најважније вести, најатрактивније приче и слике из целе земље, припремамо се за навијање.

Кошаркашице Србије бодримо од раног јутра.
Водитељ Нада Гогић, уреднице Нада Гогић, Вања Ратковић

Проверавамо шта све можемо да урадимо, завршимо, упишемо... без одласка на шалтер и с много мање докумената и труда него раније. Хоћемо ли бити безбеднији или кажњаванији уз нову комуналну милицију, питамо министра Бранка Ружића.

Дипломата Душко Лопандић појашњава нам како треба да разумемо поруке из Поздања, али и како ће се нови европски лидери изборити са старим европским изазовима.

Последњих врелих дана, инспектори су на терену чешће него иначе. Проверавају у каквим условима се намирнице чувају, прерађују, продају. Нас овога јутра саветују шта и како да конзумирамо.

На Егзиту све боље звучи, па и позив Фондације Новак Ђоковић да изградимо вртиће заједно. Какво добро може да донесе сарадња Фондација Егзит и Новак Ђоковић и РТС-а проверавамо овог јутра.

Да ли смо с лекцијама из српског језика завршили кад смо изашли из основне и средње школе, или нам је потребна допунска настава? Има ли за њу места на факултетима?

Јесмо ли ефикаснији ако на послу проводимо мање времена, како ћемо прославити Дан пољупца и каква ће се кола играти вечерас на Ташмајдану?

Све то откривамо у Јутарњем програму.

Како изгледа "Забрањена зона" 33 године после нуклеарне катастрофе, преноси нам Борко Растовић, младић који се управо вратио са екскурзије у Чернобиљу.

Дружимо се до 9.00

Водитељ Нада Гогић, уреднице Нада Гогић, Вања Ратковић 

број коментара 0 Пошаљи коментар