У сусрет Светском првенству у кошарци 2019.

Сваког уторка и петка од 22.00 на РТС 1, Слободан Шаренац у серијалу У сусрет Светском првенству окупља нашу кошаркашку репрезентацију широм планете. У четвртој епизоди чека нас посета Бобију Марјановићу.

Слободан Шаренац нас уводи у емисију кроз причу о Филаделфији, граду у ком Бобан Марјановић живи и игра кошарку, али и о томе каква веза постоји између Силвестера Сталонеа и Бобија, као и зашто нашег репрезентативца зову "Бобинатор".

Пратимо Шаренца и Бобија кроз приче о NBA-ју, селидбама и новим почецима у Америци. Чућемо како се друже он и Теодосић, шта о њему мисле његови саиграчи као и који клуб му се највише допао.

Сазнаћемо шта је „chicken dance", шта је Бобијева неостварена жеља, шта мисли о репрезентацији и како се шали на свој рачун са саиграчем Симонсом.

 

"У сусрет Светском првенству", петак, 22.00, РТС1

број коментара 1 Пошаљи коментар
(петак, 28. јун 2019, 09:36) - anonymous [нерегистровани]

Šarenac

Pohvala za ovog sjajnog komentatora, nije da ne bi gledao košarku i našu reprezentaciju, ali veći deo pripada upravo Šarencu! 1000 puta sam rekao, da bi ladno mogao da bude selektor naše reprezentacije, jer čini mi se da nekada više zna i od samog selektora o igračima i pravilima ove igre. Bravoo majstoree!!!