Јутарњи програм

Недељама смо се привикавали на лоше време. Много мање требаће нам  да се привикнемо на сунце и високу температуру. Јутрос нема разлога да  се не пробудимо рано и искористимо готово па летњи дан.

Ове суботе ипак, сабирају се и последице поплава широм Србије. Шта је вода донела, а шта остаје када се она повуче, у Јутарњем програму говоре председници општина Лучани и Крупањ.
Уреднице Нада Гогић, Вања Ратковић

Проверавамо како Срби с Косова и Метохије разумеју поруке које су ули у Братислави, како читају ставове Приштине о цркви светог Николе у овом Брду и шта очекују од предстојеће седнице Савета безбедности. За јутарњи програм говори Игор Симић из Српске листе.

Да ће предстојећа матура бити незаборавна, не сумњамо. Али, да је не исте памтили по лошем, размислите ко вас вози на бал, и ко ће вас ратити кући. Савете за безбедну вожњу с матуре слушамо из Агенције за безбедност саобраћаја.

Отркивамо  коме је картица заменила сав кеш, а ко ту "пошаст" не тавља у новчаник.

Ана Бебић вежба, Мишел Уелбек пије кафу, а ми питамо куда иду дивље свиње.

Који је тачан наставак пословице: "Ко рано рани..." То проверавамо у Предрасуђивању. Као и чиме је Неша Лептир заслужио улицу у Пироту.

Организатори одбројавају последње дане до најстаријег рок фестивала у Србији. Овог јутра на Гитаријаду у Зајечар зове нас Ђорђе Давид.

Видимо се у 6.00

Водитељ Нада Гогић

број коментара 0 Пошаљи коментар