Јутарњи програм

У дану када званично имамо предах између два празника, проверавамо зашто ће почетак маја били по временским приликама сличан средини фебруара и која места у комшилуку би могла да буду добра за првомајске излете.

Како безбедно руковати ватром у природи, савети су које вам дајемо пред 1. мај. Јер, статистика показује да је разлог избијања пожара у више од 95 % случајева људски фактор.

Идеје културе давања, волонтирања, промовисања солидарности међу грађанима најбрже се и најлакше шире током празника. Зато не бацајте вишак хране, јер је некима то велика помоћ.

У госте нам долазе Давид Вучинић и Стефан Станимировић, студенти Правног факултета у Београду, који свет освајају беседништвом.

Више од 250 стонотенисера из 40 земаља света биће у Београду на турниру  "Сербиа опен". О томе разговарамо са легендарним Александром Каракашевићем, председником Стонотениског савеза Србије.

Крајем маја у околини Врања почеће снимање психолошког трилера "Мрак". У госте нам долазе  Славко Штимац, који у филму глуми деда Милутина и редитељ Душан Милић.

уредници: Душица Тасић и Александар Туцаковић
водитељ: Нада Гогић

број коментара 0 Пошаљи коментар