САТ: Поправљамо аутомобиле гледаоцима

Коначно је почела дуго најављивана акција у којој емисија САТ организује бесплатну поправку аутомобила својим гледаоцима.

Видећете који је био први квар и на који начин су га решили, а сазнаћете и какви су резултати велике акције МУП-а и Националне возачке академије под називом "Живот за младе возаче" и како су се показали млади са пробном возачком дозволом у првих 12 месеци после додатне едукације у центру НАВАК.

Такође, као што су у претходним емисијама детаљно показали докле се стигло са радовима на Коридору 10, тако ће у овој емисији расветлити шта тачно још није завршено на будућем ауто-путу од Обреновца до Прељине и колико су реалне најаве о датумима његовог отварања.

Велика ексклузива ове емисије је први тест нове шкоде "скала", а посластица за љубитеље аутомобила јесте и први тест осме генерације луксузног ролс-ројса "фантом".

Уредник и водитељ је Младен Алвировић.
Реприза емисије је петком у 14.00 на Другом програму.

број коментара 4 Пошаљи коментар
(недеља, 03. нов 2019, 16:46) - Jugoslav [нерегистровани]

Pasat b6

Kupio sam pasat b6 i posle predjenih 1000km pocinje da mi pravi problem iskljuci turbinu bio sam kod dva majstora dva razlicita odgovora dobio.prvi majstor mi je trazio 200.000din za popravku meni je to puno para dali bi ste mogli da mi resite problem

(понедељак, 08. јул 2019, 10:27) - Dejan [нерегистровани]

Stilo

Imam stila 1.9 jtd. Imam problem upalio mi se aerbeg. Molim bas ako mozete mi pomoci. Unapred hvala

(четвртак, 23. мај 2019, 14:03) - Mileta Bakić,Gajeva 17 Novi Sad [нерегистровани]

popravka SAT

Imam Reno Lagunu 1,6 benzin,2001 god.
Javlja se kvar koji već šest meseci ne mogu da otklonim,a vozilo su "popravljali" u tri autoservisa: prilikom vožnje sam se poveća gas i preko 3000 obrtaja i ne mogu da ga vratim na normalnu jačinu gasa,već moram da zaustavim auto,ugasim ga izvadim karticu i ponovo upalim.

(среда, 01. мај 2019, 20:54) - Dragan [нерегистровани]

Moj polovni auto

Imam Suzukija od 993m3,iz 1988g.lepo me služi,u dobrom je stanju ali imam problem sa karburatotom.Pa vas molim da mi pomognete,ako možete.Ja sam iz Kruševca,unapred hvala

САТ САТ

Аутор:
Младен Алвировић

Сви који траже актуелну и, пре свега, корисну информацију из области саобраћаја, аутомобилизма и туризма већ пуних 30 година окупљени су око емисије САТ, емисије и за возаче и за пешаке. [ детаљније ]