Велика илузија

Филм "Небеска тема", својеврсна посвета легендарном београдском музичару Влади Дивљану, премијерно ће бити приказан на његов рођендан, 10. маја у Центру Сава. У Крупном плану Велике илузије је аутор филма Младен Матичевић.

Од 19. века до неког будућег времена у универзуму, од истинитих до измаштаних догађаја који су стварали и који ће стварати историју човечанства - водимо вас у Марвелов филмски свемир и крај игре "Осветника". Идемо и у 1857. када је настајао Оксфордски речник. У филму "Професор и лудак" то време оживели су оскаровци Мел Гибсон и Шон Пен.

О серији "Ривердале" која већ три сезоне осваја срца публике на свим крајевима Нетфликсове дистрибуцијске мреже, утиске износи Кристина Ђуковић.

У сусрет 72. Канском фестивалу, "Премотавање" нас подсећа на добитнике Златне палме - враћамо се 40. година уназад када је снимљен "Сав тај џез" у режији Боба Фосија.

У рубрици "Контраплан", једна од најважнијих и најинтригантнијих редитељки данашњице Клер Дени, говори о филму "Живот међу звездама" са Робертом Патинсоном и Жулијет Бинош у главним улогама.

Аутор емисије: Сандра Перовић

број коментара 0 Пошаљи коментар