РТС ординација

Васкршња емисија РТС ординација биће колаж најбољих савета које сте гледали у трећој сезони првог шоу програма о здрављу на овим просторима.

За готово три године здравих дружења кроз РТС ординацију прошло је стотине лекара, медицинских стручњака, познатих саговорника и људи из народа који су својим причама помогли да заједнички стекнемо важна знања о очувању и побољшању здравља.

Кроз 70-ак емисија уз смех и забаву, а некада и сузе, обрађивали смо теме увек са истом идејом, да савете које чујете у РТС ординацији лако можете схватити и применити у животу.

За Васкрс, подсетићемо се најзанимљивијих делова емисија треће сезоне, прича познатих, интересантних истина и заблуда, важних експеримената које смо уживо радили у студију и корисних нутриционистичких савета.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.

Редитељ је Петар Станојловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]