РТС ординација

И ове недеље наставља се здрава мисија у РТС ординацији. Видећете како се могу направити здрави сални залогајчићи за забаву, сазнаћете све о уградњи зубних импланата и на крају ће физијатар одговарати на ваша питања.

У блоку Храна као лек, као и увек, припрема се здрава храна. Глумица Милица Милша ће са водитељком Маријом Поповић показати како се могу направити пилеће куглице и канапеи без брашна, који се пеку свега неколико минута. То ће бити идеје за здраву прославу коју можда планирате.

У Ординацији биће речи о зубним имплантима. Сазнаћете када организам може да одбаци имплант, може ли га уградити неко са проблемима пародонтопатије, да ли се са имплантом сме у магнетну резонанцу, колико је импланата потребно да носи целу протезу код особа које немају ниједан зуб и још много тога корисног. Све ће објаснити стоматолог и хирург, др Ивона Бјењаш.

Ове недеље Ви питате физијатра. Сазнаћете које терапијске процедуре се могу применити код диксус херније, како се борити са чукљевима, како се може обновити хрскавица у зглобовима и још много тога корисног испричаће физијатар др Милан Милеуснић.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Петар Станојловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

После више од 70 емисија, неколико стотина обрађених тема и готово 1000 гостију и саговорника, ауторка Марија Поповић и њен тим вашег омиљеног шоу програма о здрављу, са нестрпљењем вас очекују у новој, четвртој телевизијској сезони, од 20. октобра. Нове идеје, занимљиви саговорници и корисни савети, које до сада нисте чули. Као и до сада, кроз смех и забаву, учићемо заједно све оно што може да побољша и сачува здравље. [ детаљније ]