Комшије

Заплет се гради на узбуљивојпричи о Машаноом стрицу Луки и нерашчишћеним породичним односима између Черовића, Јовановића и покојног газда Томе. Специјални гост ове сезоне је Танасије Узуновић, који тумачи лик старца Саве - чувара тајни велике реке.

Кроз мистериозна искуства наши добро познати јунаци ће се суочити са узбудљивом и мелодраматичном историјом овог места, а све те тајне скривене су дубоко испод темеља куће Здравковића и до њих није лако допрети.

Питање је и да ли је добро по наше јунаке да се клупко минулих времена расплете. Ово отварање добро чуваних тајни изазива много сукоба - од оних моралих и етичких, па све до оних правних и имовинских. Још један нови станар у кући Здравковића је и фам фатал, списатељица Гоца, коју игра Христина Поповић.

Дунавски лагуми не само што чувају тајне из прошлости, него чувају и тајне из садшњости породице Јовановић, чији ће живот на кратко постати прави трилер. Стицајем околности, Сима и Нада биће увучени у мафијашку трговину робом.

Паралелно са овим дешавањима, ситуација на Супер Стар телевизији постаје све усијанија. Анчи покушава своју краијеру да подигне до интернациоалног нивоа, али суочава се са опструкцијом и постаје жртва сплетки оних од којих то најмање очекује. Мистерија, трилер и мелодрама, уз неизбежан хумор, преплићу се у другој сезони "Комшија".

Режија: Милан Караџић
Сценарио: Мила Машовић и Владимир Ђурђевић
Главне улоге: Небојша Илић, Милица Михаиловић, Милутин Караџић, Наташа Марковић, Милош Самолов, Ања Мит и Христина Поповић

број коментара 0 Пошаљи коментар