ТВ лица: Ласло Ђере

Млади тенисер Ласло Ђере постао је медисјка звезда после освојеног турнира у Рио де Жанеиру, када се емтовно захвалио на титули посвећујући је мајци која је преминула пре седам година и оцу кога је изгубио два месеца пре такмичења.

У емисији ТВ лица као сав нормалан свет Ласло говори о томе како балансира срећу и тугу, како је прославио победу, о томе како је доживео Новакове честитке и његову поруку на друштвеним мрежама, говори о данима који личе једни на друге и каже да су помало досадни, а увек почињу на кондиционом тренингу, па је тако и емисија почела на Петроварадинској тврђави где је тренирао.

Дан је настављен у стану у коме живи привремено у Новом Саду, у коме га је дочекала девојка која му је, уз сестру Јудит, највећа подршка. Млади тенисер је говорио о техникама опуштања, о антистрес терапији у коју спаде читање књига и прављење колача за које је прави мајстор.

Дан је завршен баш као и већина дана у његовом животу на тренингу на коме се присетио како је изгледао тренутак када је добио пехар из руку прослављеног тенисера Куертена чији постер је као дечак имао на зиду.

Аутор: Тања Петернек Алексић

број коментара 0 Пошаљи коментар
ТВ лица ... као сав нормалан свет ТВ лица ... као сав нормалан свет

Аутор:
Тaтjaнa Пeтeрнeк Aлeксић

„Тв лица …као сав нормалан свет,, је на програму РТС-а десет сезона. За то време око 300 личности из јавног живота показало је да успех и популарност нису успели да их промене. [ детаљније ]