Моја генерација "Z"

Премијера четрнаесте епизоде РТС-ове игране серије "Моја генерација Z", снимљене у заједничкој производњи Радио-телевизије Србије и извршне продукције "Оригинал Филм", на програму је у уторак, 26. марта на РТС 1 са почетком од 22.00 часова. Серију су режирали Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић.

Мики, Мининин возач и обезбеђње, припит улази у стан, Милан се крије. Неочекивано Мики почиње Мини да поверава своје љубавне јаде, оставила га је девојка. Изазов генерације је дошао и до наших јунака. Срђана испали девојка када га пред целим Гнездом пољуби због изазова. Док се он не прикључи изазову и прикаже као "кул" Срђан нема мира али ни остали који су се затекли у Гнезду.

Пратимо и Дарка на кошаркашкој утакмици, са екипом из разреда али је ту и Дарков отац са скаутом. Дарко не игра лоше, али је нервозан па га избацују са терена. Ивана је позвала Стефана да се виде. Мина се са Миланом шета по Калемегдану и луна парку. Појављује се Мики.

Улоге тумаче: Предраг Васић, Јована Миловановић, Катарина Живковић, Никола Станковић, Јана Милосављевић, Немања Рафаиловић, Кристијан Марковић, Ненад Петровић, Исидора Грађанин, Никола Малбаша, Кристина Јефтовић, Сава Стојановић, Стефан Вукић, Ивана Аџић, Милан Зарић, Вања Јовановић, Матеа Милосављевић

Остале улоге: Небојша Рако, Ана Мандић, Милица Зарић, Слободан Бештић, Милош Влалукин, Катарина Жутић, Предраг Бјелац, Дарко Томовић, Владан Дујовић, Ненад Ћирић, Александар Ђурица, Данијела Угреновић, Стефан Ковачевић, Вања Милачић, Петар Стругар...

уредник серије: Марко Новаковић
редитељи: Милош Петричић, Милан Коњевић, Бранко Вучић и Коста Ристић
сценаристи: Владимир Симић, Владимир Ћосић, Милена Деполо, Милан Коњевић, Нина Џувер и Бранислав Черњев
директори фотографије: Пера Поповић, Александар Иванчевић, Дарко Станојев и Горан Јанковић
сценограф: Биљана Нећак
костимограф: Андреа Самарџић
музика: Милован Бошковић и Иван Бон
монтажер: Бранислав Годић
производња: Радио-телевизија Србије и Оригинал Филм, 2019. године

број коментара 0 Пошаљи коментар