Јутарњи програм

Сада је 31. на свету. Био је наш гост када је, као тинејджер, освајао Оранж бол.  Његови суграђани су му у Сенти организовали дочек. Шта је специјално за Јутарњи програм рекао тенисер Ласло Ђере?

Видећемо  како је новинарка из Лознице почела да прави украсна огледала.

Даница Шмиц има енергију двадесетогодишњакиње, а година 4 пута више. Даница је волонтер Црвеног крста и биће наша гошћа.

Више од 700 хиљада грађана Србије нема ниједан свој зуб, каже истраживање Института "Батут". Зашто и како? Уочи Светског дана оралног здравља говоримо о навикама, страховима, о томе да данас постоји анестезија без игле...

Електрични аутомобили  преузимају примат, а дизел мотори ће бити протерани из градова. Шта нам доноси овогодишњи Сајам аутомобила у Београду?

Конобари, собарице и кувари све су траженији. Да ли их у Србији има довољно, колико су добре наше туристичке и угоститељске школе?

И још мало о храни. Ћевапи на кајмаку или телетина испод сача? Вегетаријанска салата или морски плодови? Воћни куп или чоколадни тарт? Како је четворо менаджера љубав према храни претворило у хоби?

Уредници: Душица Тасић и Александар Туцаковић,  водитељи: Сања Драгићевић Бабић и Душица Спасић

број коментара 0 Пошаљи коментар