Јутарњи програм

Не изгледа тако, али ове суботе дочекујемо последњи зимски викенд у овој години.

С првим отопљењем, у завичај су се вратиле роде. Дочекали смо их и посетили у Тарашу.

Ако бисте да пазарите заплењену робу, морате знати правила. Шта је све на аукцијској продаји, како да учествујете у трговини и може ли да се купује из фотеље, о томе нам говоре надлежни из Управе царина.

Јасна и нешто другачија правила извоза српске робе на тржиште Евроазијске уније важе од пре неколико дана. Коме су из Москве стигле добре вести, ко може да прода све што произведе, а ко би волео да произведе више? О свему томе говори нам министар трговине, туризма и телекомуникација Расим Љајић.

Ко гледа у CV, а ко кандидата у очи? У Предрасуђивању проверавамо да ли свесно улепшавамо биографију или она мора да буде наше огледало.

Били смо на часу одбране и заштите. Погледајте шта смо научили, а шта би деца волела да науче.

Милош Биковић је звезда где год се појави, где год и на ком год језику да глуми. Уз руску кафу, јутрос нам прича о предстојећој премијери, утисцима о филму "Балканска међа" и даљим плановима. У Србији, и Русији.

Празник гитаре није потпун без Влатка Стефановског. Спремамо се за концерт на "Гитар арт фестивалу" и Јутарњи програм завршавамо у друштву овог македонског уметника.

Чекамо вас у 6.00

Водитељ Нада Гогић
Уреднице Нада Гогић и Вањица Ратковић

број коментара 0 Пошаљи коментар