РТС ординација

Овонедељна РТС Ординација посвећена је психичком здрављу и стабилности. Исповест кошаркашице Наташе Ковачевић подсетиће вас на то да су свакодневни пороблеми занемариви у односу на здравствене. Научићете и како је могуће превазићи стес без стручне помоћи.

Скоро шест година после саобраћајне несреће у којој је изгубила ногу, кошаркашица Наташа Ковачевић говориће о томе како је психички превазилазила тешке тренутке, ко јој је био подршка и како није пала у депресију после тог немилог догађаја који јој је прекинуо каријеру.

У Ординацији ће докторка Весна Даниловац, НПЛ психотерапеут, показати на који начин се може превазићи свакодневни стрес, како се открива који догађаји и емоције праве непријатна осећања и како без лекова и стручне помоћи растеретити своју психу.

Аутор и водитељ је Марија Поповић.
Редитељ је Петар Станојловић.

број коментара 0 Пошаљи коментар
РТС ординација РТС ординација

Аутор:
РТС

Недељом у 14 сати на РТС1 публика већ седму годину заредом даје поверење гостима Марије Поповић и њеној јединственој емисији која је посвећена здрављу. У сваком издању емисије, на занимљиве начине сазнајемо како да га очувамо и унапредимо, а о важним темама говоре реномирани лекари, фармацеути, нутриционисти и други доказани стручњаци као и јавне личности, које својим примером опомињу или преносе сопствена искуства. [ детаљније ]