Груди

Радио-телевизија Србије, у суботу 16. марта на програму РТС 2 око 21.00 час, премијерно приказује другу епизоду играно-документарне мини-серије "Груди", која је настала у копродукцији Радио-телевизије Црне Горе и продуцентске куће "Меандер филм", а коју је, по сценарију Марије Перовић и Владиславе Војиновић, режирала Марија Перовић.

У другој епизоди серије Груди сазнаћемо шта је Јелена урадила са грудима, и зашто је Фуки разочаран јер је некада у гимназији био близак и са Јеленом. Ани није баш све јасно. Док Зорка путује из Београда, Јелена организује да њен муж Филип води Лауру, Анину ћерку и њиховог сина у викендицу. Након ноћи која је за Филипа прекрасна, Јелена је опхрвана својим проблемима.

На часу разредног старешине поводом прославе матуре, окупља се цео разред и сазнајемо ко је докле стигао. Иза Јеленине организованости, Анине неорганизованости и Зоркине неодговорности крије се нешто друго. Шта је то друго, за сада зна само Фуки.

Улоге тумаче: Дубравка Дракић, Нада Шаргин, Марија Шкаричић, Војин Ћетковић, Мира Бањац, Пеђа Бјелац, Јелена Ђукић, Данило Лончаревић, Бранимир Поповић, Александар Ђурица... и други.

Уредник серије за РТС: Марко Новаковић
Режија: Марија Перовић
Сценарио: Марија Перовић и Владислава Војновић
Директор фотографије: Душан Грубин
Сценографкиња: Драгана Баћовић
Костимографкиња: Тијана Тодоровић

број коментара 0 Пошаљи коментар